Verkiezing Gezelligste Clubke van Heez' (2019)

Al in het voorjaar kondigde de Vrienden van Heeze het vervolg aan van de verkiezing van de Gezelligste Mens van Heez in 2017: het Gezelligste Clubke van Heez. Op Kermiszaterdag volgde de uitreiking.

 

 

Maar liefst 21 clubkes hadden zich aangemeld voor deze eretitel. Afgelopen weken hadden ze alles uit de kast gehaald om de jury (diverse voorzitters van clubkes uit Heez') via social media te beïnvloeden. Met name de Handwerktafel. 't Inventielke en de Proooooooost!-groep lieten van zich horen. Toch was het Zes Kir Nix die uiteindelijk tot ultieme winnaar werd gekroond. Een prachtige winnaar na een zinderende strijd!

 

 

Behalve de eretitel, ontving de winnende club uit handen van erevoorzitter en Gezelligste Mens Willy Haans ook nog eens een pot augurken en stelde de Vrienden van Heeze een geldprijs van maar liefst 500 euro ter beschikking voor een gezellig doel.

 

 

De sponsorprijs (150 versgebakken bitterballen) van onze sponsoren Tableaux, Van de Vin, Tapperij De Zwaan, Rabobank, Bumet en Slagerij Van Hooff viel ten beurt aan de Handwerktafel. Ook zij pinkten een traantje van geluk weg.

 

 

Kortom, een prachtig einde van een zinderende verkiezing. Of er een nieuwe verkiezing komt? We weten het nog niet, maar zowel Willy Haans als nu ook Zes Kir Nix mogen genieten van deze eeuwige roem!

 

Ook Heeze-Leende24 danken we hartelijk voor hun medewerking!

 

 


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.