Nieuws: Heeze ‘opgewarmd’ de kerstdagen in!

 

HEEZE – Of er daadwerkelijk een nieuwe kersttradiditie is geboren, dat moet nog blijken, maar dat we terugkijken op een geslaagde eerste editie van 3 Uurkes Vooraf - The Amazing Christmas Edition, dat is zeker. En dat smaakt de Vrienden van Heeze naar meer.

Lees verder onder de afbeelding...

Ondanks het weer allerminst meewerkte aan een buiteneditie van dit nieuwe event in Heeze, konden De Vrieden van Heeze toch nog rekenen op zo'n 250 in stijl geklede bezoekers in De Hooizolder. "Dat is heel erg tof en stiekem boven verwachting", zo verklaart Sef Sweegers. "Het is echt bedoeld als een event om 'even op te lopen' en dan is het weer van grote invloed. Dan zijn de 250 enthousiaste bezoekers wel een hart onder de riem in opmaat naar weer een nieuwe editie in 2023. Dus wellicht zit die traditie er wel in."

 

 

In een sfeervol ingerichte Hooizolder, opende Berry Knapen de 3 Uurkes Vooraf, waarna de DJ en het zingende kerstduo The Christmas Twinst het stokje overnamen voor een gezellige avond voorafgaan aan de kerstdagen. Het publiek zong volop mee, maar gelukkig was er ook vooral tijd voor een praatje en een drankje. Bij elkaar gewoon een gezellige avond die ook na 3 uurtjes weer tot keurig zijn einde kwam. Zoals beloofd.

 

\

"We hebben veel positieve reacties gekregen van iedereen voor dit initiatief. En nu we weten waar we staan kunnen we volgend jaar een tandje bijschakelen," noemt Sef Sweegers. "En hopelijk dat we dan ook weer kunnen rekenen op onze trouwe partners, zoals Tapperij De Zwaan, Tableaux, Arjen Verhuurt en Scouting Heeze. De Vrienden van Heeze hebben we geen winstoogmerk, niet eens een verdienmodel. Des te belangrijker is het dat we af en toe een steuntje in de rug krijgen."

 

 

Behalve genoemde namen worden daarom ook Toon Paans (kerstman), Willy Haans (licht en geluid) en Oscar Vinck (DJ) van harte bedankt voor hun toffe bijdrage.

Lees hier ook het verslag van Heeze-Leende24.


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.