Nieuws: Heeze ‘opgewarmd’ de kerstdagen in!

 

HEEZE – Na afgelopen zomer alle juffen en meesters van Heeze in het zonnetje gezet te hebben, trotseren de Vrienden van Heeze nu de winterse tijden met een heus kerst-event als opwarmertje voor de gezellige kerstdagen. Met live muziek, een hapje en een drankje, een lekker vuurtje en vooral volop gezelligheid in het centrum van Heeze. Kom je ook langs bij 3 Uurkes Vooraf – The Amazing Christmas Edition? Tuurlijk!

Lees verder onder de afbeelding...

Nabij de Gouden Putdeksel worden vrijdag 23 december om 19.30 uur de vuurkorven ontstoken aan de voorzijde van Brasserie Loef. In een gezellige ambiance trappen we de kerstperiode af zoals kerst bedoeld is: samen!

We zorgen voor een hapje en vooral een drankje, maar ook voor aanstekelijke live muziek en een ware kerst-DJ, zodat we onze stembanden al lekker opwarmen aan de nodige bekende kerstknallers. Natuurlijk kom je in je kerstoutfit, al is het maar om een gratis drankje van die vriendelijke Vrienden te verdienen. Maar kom op tijd, want klokslag 22.30 uur trekken we de stekker er weer uit. 3 uurkes zijn 3 uurkes, toch? We zien je graag de 23e!

3 Uurkes Vooraf 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door Brasserie Loef, Arjen Verhuurt, Oscar Vinck, Toon Paans, Willy Haans, Tableaux Mediamakers, Scouting Heeze en The Christmas Twins.

 


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.