Nieuws: Verkiezingen Gezelligste Clubke van Heez'

Na de verkiezing van de Gezelligste Mens van Heez' lanceren de Vrienden van Heeze nu de verkiezing van het Gezelligste Clubke van Heez'. Aanmelden om in aanmerking te komen voor deze eretitel én geldprijs dient te gebeuren voor 1 juli, dus haast je. Je leest hier alles over deze verkiezing.

 

 

Eigenlijk kan ieder clubke uit Heez' zich aanmelden voor deze unieke verkiezing. Toch is het handig om iets te weten over het reglement om bittere en bijzonder pijnlijke teleurstellingen te voorkomen. Check daarom het verkiezingsreglement.


VERKIEZINGSREGLEMENT (PDF)

 

In het kort komt het neer op:

  • Meld je clubke (of iedere ander clubke) voor 1 juli aan via het aanmeldformulier. UPDATE: De inschrijfdatum is verlengd tot 10 juli!
  • Gegevens van de aanmelding worden gebruikt t.b.v. de beoordeling van de mate van gezelligheid, maar worden ook gebruikt om via de kanalen van de Vrienden van Heeze promotie te maken voor de verkiezing. Ludiek, maar uiteraard altijd met respect.
  • De beoordeling gebeurt door een enigszins beinvloedbare jury, internationale experts op het gebied van gezelligheid. Beïnvloeding kan gebeuren via social berichten met #vriendenvanheeze, maar bak gerust ook een taart, zing een lied, punnik een gezellige trui, stuur een filmpje of zet een Vrienden van Heeze-tatoo. Hoe gekkker/gezelliger, hoe beter. Echter, geen garanties dat het gaat werken.
  • De bekendmaking vindt plaats tijdens Kermis Heeze op zaterdag 10 augustus, om 20.00 uur bij het Middelpunt van Gezelligheid (Tapperij De Zwaan).
  • De winnende club wint deze ongekend vermaarde eretitel, een pot augurken én een geldprijs die kan oplopen tot maar liefst €500,- (ginne grap).
  • Er wordt tevens een sponsorprijs uitgereikt namens de trouwe sponsorclub van deze verkiezing.

 

EN NOG EEN DIKKE TIP: Volg de Vrienden van Heeze via FACEBOOK!

 

Sponsorclub Verkiezing van de Vrienden:

 

 

   


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.