Nieuws: Angela eerste Vriend van de Vrienden

HEEZE - De Vrienden van Heeze is een clubke van volkomen belangenloze vrijwilligers dat geen enkel ander doel heeft dan dingen te organiseren die Heeze een beetje leuker maken. Door Vriend te worden van de Vrienden draag ook jij een steentje bij.

 

Seflie: Sef Sweegers en Angela van den Hurk

 

"Door de jaren heen hebben de Vrienden fraaie dingen bewerkstelligd," noemt Sef Sweegers, bestuurslid bij de Vrienden. "Zo zijn onder meer de kerken aangelicht, is de Brabantsedag Walk of Fame tot stand gekomen en hebben we het Fezzztival georganiseerd. Daar steken we graag veel energie in, maar sommige dingen kosten nu eenmaal geld en dat groei ons helaas niet op de rug." Door Vriend te worden van Vrienden doe jij een duit in het zakje. Vriend van de Vrienden word je door jaarlijks 10 euro te doneren. "En als je meer wilt doneren dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs, want dan kunnen we nog meer van onze plannen realiseren. En geloof me, we hebben nog wat gaafs in petto!"

Vrienden van de Vrienden komen in de eregallerij van de Vrienden. Inmiddels prijkt daar een eerste naam. "Ja, daar ben ik stiekem wel een beetje trots op," noemt Angela van den Hurk, eerste Vriend(in) van de Vrienden. "Maar belangrijker vind ik dat ik daarmee de Vrienden een beetje kan helpen in de dingen die ze willen doen. Toch mooi dat zo'n clubje dat gewoon allemaal organiseert. Dat verdient echt een steuntje in de rug, dus ik hoop dat zoveel mogelijk mensen ook Vriend worden."

Wil jij ook Vriend worden van de Vrienden, kijk dan even op de website www.vriendenvanheeze.nl onder Vriend van de Vrienden. Al vanaf 10 euro per jaar hoor ook jij erbij en ontvang je bovendien een enorme kruiwagen dankbaarheid van de Vrienden.


 


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.