Nieuws: Fezzztival Heeze één grote chaos

HEEZE - Het Middelpunt van Gezelligheid - een jaar geleden door de Vrienden van Heeze onder grote belangstelling gelanceerd - is dit jaar het decor van het eerste Fezzztival op zondagmiddag 24 september a.s.

"Het Fezzztival is vooral een gezellige doordeweekse zondagmiddag," legt Berry Knapen van de Vrienden van Heeze uit. "We hebben leuke DJ's, er is een hapje en een drankje, optredens, straattheater, allerlei spellen, kortom één grote gezellige chaos!"

 

 

Het Fezzztival sluit aan bij de doelstelling van de Vrienden: dingen doen die Heeze net wat leuker of mooier maken. "We kijken nog eens terug op de Brabantsedag, vooruit naar de DorpsQuiz én we verkiezen de Gezzzelligste Mens van Heezzz' 2017!," vult Berry aan. "We hebben al een mooie lijst met genomineerden, die we snel bekend maken." Nomineren kan ook nog tot 18 september via de website of Facebook. "Dus heb je iemand in je midden die altijd overal voor in is, laat het ons snel weten!"

Kortom, alle ingrediënten voor een loeigezellige Fezzztival lijken aanwezig. De finishing touch? "Gij! Bent er dus bij!"

De middag begint om 13.00 uur achter de Wijnhoeve en wordt mede mogelijk gemaakt door Tapperij de Zwaan en Arjen Organiseert. Kijk voor meer info op www.vriendenvanheeze.nl of volg de Vrienden op Facebook. 

  


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.