Nieuws: Hopeloos trots op haar tegel Walk of Fame!

HEEZE - De festiviteiten van het nieuwe evenement 'Heeze Leeft', werden op zondag 7 april 2019 afgetrapt met de onthulling van de nieuwste tegel van de Brabantsedag Walk of Fame.

In 2018 sleepte Vriendenkring Hopeloos de titel Algemeen Winnaar van de 61ste Brabantsedag binnen dat het thema 'Van Ravenstein tot Roosendaal' droeg. De vriendenkring wist met hun onderwerp 'Mierlo: De heksenjacht van 1595 Des Duivels!' de jury maximaal te imponeren binnen een ijzersterk deelnemersveld. En dus werden zij met recht vereeuwigd in de Brabantsedag Walk of Fame in het centrum van Heeze.


Onder massale belangstelling werd Vriendenkring Hopeloos door de straten van Heeze begeleid door Tamboerkorps NAT richting de ereplaats, waar nota bene Willy Haans (aka de Gezelligste Mens van Heez') de onthulling van de tegel waardig op zich nam.

 


Initiatiefnemers van deze traditie zijn de Vrienden van Heeze, die daarmee hun 61ste tegel afleverden. Vriendenkring Hopeloos wierp zich direct op als adopteur van hun eigen tegel.

  

 

  


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.