Nieuws: Lacering Middelpunt van Gezzzeligheid (Okt 2016)

HEEZE - Dat Heeze het middelpunt van gezelligheid is, van Europa, de wereld en het heelal, dat wisten de inwoners en toeristen allang. Die gezelligheid is nu ook officieel vastgelegd, namelijk met een Gouden Putdeksel. Die Gouden Putdeksel met de opdruk Middelpunt van gezelligheid, vormt aan de Kapelstraat het fysieke middelpunt van gezelligheid. Iedereen weet dat het hier gezellig is, omdat de Gouden Putdeksel omringd wordt door leuke mensen. Hier kunnen ze afspreken met vrienden, ludieke gezelfies maken, hun Heezer evenement starten.

 

 

Natuurlijk maken de Vrienden van Heeze, initiatiefnemers van de Gouden Putdeksel, een feestje van ‘de opening’ van de Gouden Putdeksel. Want traditiegetrouw zien de Vrienden het als hun taak Heeze nóg gezelliger te maken en met hun acties een glimlach te bezorgen bij de inwoners.

Voor de opening is een zeer gezellig eendagscomité in het leven geroepen: het Gelegenheidscomité voor Gezelligheid. Dit comité, bestaande uit Heezenaren die regelmatig evenementen in het dorp organiseren, zijn bij de opening aanwezig. Evenals burgemeester Paul Verhoeven, die er maar wat trots op is de burgemeester te zijn van het gezelligste dorp van het heelal en omstreken.
U bent als gezellige mede-Heezenaar van harte welkom bij de ‘opening’ van de Gouden Putdeksel op 9 oktober om 16.00 uur.
De Gouden Putdeksel ligt bij de ingang van de Kasteellaan aan de Kapelstraat 23, voor café-restaurant De Zwaan.

Grappige gezelfies bij de Gouden Putdeksel en ludieke foto’s worden geplaatst op www.Heeze24.nl. Binnenkort krijgt de maker van de leukste foto een gezellige taart.

 

  


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.