Nieuws: Rooie Hoek onthult tegel Walk of Fame

In haast oud-Hollandsche kerstsferen werd op zondag 18 maart de nieuwste telg van de Brabantsedag Walk of Fame geplaatst tijdens 'Heeze luidt de Lente in'.

In 2017 wist Vriendenkring De Rooie Hoek zich te kronen tot winnaar van de 60ste Brabantsedag. Binnen het thema 'Parade van Vermaack' verbeeldde De Rooie Hoek het onderwerp 'Charivari: Volksvermaak of volksgericht?' Zoals ieder jaar wordt die overwinning vereeuwigd in de Brabantsedag Walk of Fame, inmiddels 60 gegraveerde tegels van 60 winnaars dwars door het centrum van Heeze.

 

 

Initiatiefnemers van de Walk of Fame zijn de Vrienden van Heeze en zij ontvingen zowel De Rooie Hoek, de nieuwe adoptieouders van de tegel en vele genodigden voor het gemeentehuis, waar ieder jaar de laatste winnaar geplaatst wordt. Onder barkoude omstandigheden kregen Debby van Gerwen en Joost Haneveer de eer de nieuwe tegel te onthullen. En zo geschiedde.

 

 

Uiteraard danken we iedereen hartelijk voor hun medewerking. Op naar de 61e Brabantsedag op de laatste zondag van augustus in Heeze. 


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.