Nieuws: Verkiezing Gezzzeligste Mens van Heezzz

HEEZE - Vriendenkringen, clubs, families, verengingen, genootschappen van Heeze, we roepen u van harte op uw nominatie te presenteren voor de verkiezing van de Gezelligste Mens van Heezzz 2017, een initiatief van de Vrienden van Heeze. Misschien wordt hij of zij dan tijdens het Fezzztival 2017 op zondag 24 september ten aanzien van een uitzinnige menigte gedecoreerd met de Gouden Fezzz én een kruiwagen eeuwige roem!

 

 

Eind vorig jaar lanceerden de Vrienden van Heeze het Middelpunt van Gezelligheid in Heeze, gesymboliseerd met een gouden putdeksel vlakbij de oprijlaan van het Kasteel. Een voorbode voor een jaarlijks terugkerend momentum, blijkt nu. Op zondag 24 september organiseren de Vrienden van Heeze namelijk het Fezzztival, een gezellig samenzijn met muziek, drank en zon voor iedereen die onze Parel van Brabant een warm hart toedraagt. Het hoogtepunt van die dag? Ontegenzeggelijk de eerste verkiezing van de Gezelligste Mens van Heezzz. En wie dat wordt? Geen idee! Maar daar kunt u verandering in brengen. Heeft uw ‘clubke’ een topkandidaat in haar midden, laat het ons dan weten. Deze bizarre zomercampagne start… NU!

 

 

Nomineer uw kandidaat!

Nomineer uw kandidaat voor 20 september a.s. via info@vriendenvanheeze.nl. En laat uiteraard weten namens welk ‘clubke’ de inzending geldt. Een redelijk onafhankelijke gelegenheidscommissie zal vervolgens de inzendingen (en de reacties erop) beoordelen. Tijdens het nu al niet te overtreffen allereerste Fezzztival op de laatste zondag van september zal de winnaar van de Gouden Fezzz 2017 worden onthuld én bewierookt. Kortom, doe mee! Heeze, laat u horen!

 

P.s. Enneh, niet te serieus, hë! ;)

 

  


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.