Nieuws: Vrienden pakken uit tijdens Kerstmarkt

HEEZE - De Kerstmarkt van de Heezer Winkeliers Vereniging was weer even het middelpunt van gezelligheid. Sfeervolle kraampjes, vuur, broodbakken en De Vrienden van Heeze met het originele kerstkranssjoelen. Iedere bezoeker groot of klein, oud en jong kregen de mogelijkheid om drie kerstkransjes te ‘scoren’. Elk kerstkransje dat je door één van de vier gaten binnen sjoelde, mocht je opeten. Drie kransen, drie kansen! Hilarisch voor iedereen.

 

 

Voor ouders die ermee opgegroeid zijn en het mochten voordoen aan hun kinderen en een beetje roestig bleken. Maar ook voor een dame uit Litouwen, die voor het eerst mocht proeven van dit Nederlandse volksspel. Zes toppers kregen het zelfs voor elkaar om drie uit drie te sjoelen. In totaal zijn ruim 500 kerstkransjes gewonnen. Een superlollige activiteit die de Vrienden gratis konden aanbieden door het enthousiasme van AH Boonaerts en Tableaux. De overgebleven kerstkransjes zijn erg in hun hum omdat ze nog een goede bestemming krijgen: DeVvoedselbank!

Wil jij ook Vriend van de Vrienden worden en ons helpen nog meer leuke dingen te doen, kijk dan even op de website www.vriendenvanheeze.nl onder Vriend van de Vrienden. Al vanaf 10 euro per jaar hoor jij erbij en ontvang je bovendien een enorme kruiwagen dankbaarheid van de Vrienden!

  


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.