Nieuws: Tegellegging Brabantsedag Walk of Fame 2023

De Rijten vereeuwigd met 'steen van karton' in Walk of Fame

HEEZE - Het was koud met Heeze Leeft, maar de leden van Vriendenkring De Rijten zongen volleerd een beetje warmte in ieders hart met hun ode aan karton. Met recht mochten zij hun steen toevoegen aan de Brabantsedag Walk of Fame na hun glansrijke overwinning van de laatste editie van de Brabantsedag in 2022. De Brabantsedag Walk of Fame is een initiatief van de Vrienden van Heeze.

 

 

Zonder oppervriend Berry Knapen, was het aan Vriend van Heeze Wim Renders om het eerbetoon aan winnaar van de Brabantsedag in 2022 Vriendenkring De Rijten in luiden. Met hun creatie 'Fantasie doet leven' wisten zij zich deze eeuwige roem te vergaren.

 

 

Onder toezicht van onder andere Gezelligste Mens Willy Haans, burgemeester en wethouders en een afvaardiging van de Stichting Brabantsedag, mochten de grondleggers van het ontwerp van De Rijten hun steen onthullen en plaatsen op de ereplek in de Walk of Fame.

 

 

Aansluitend zette de vriendenkring dit unieke moment als een volleerd visserskoor luister bij met een eigen lied over -  hoe kan het ook anders - karton. Immers, niet is zo briljant als karton, elegant als karton, het verandert in goud, in je hand dat karton.

 

 

Vriendenkring De Rijten, superbedankt!

 

 


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.