Nieuws: Ge Wit ’t Oit Noit Nie eindelijk vereeuwigd!

HEEZE – Zondagmiddag 10 april was het eindelijk zo ver. Het lange wachten werd beloond en onder de fraaie lentezon mochten wagenbouwersgroep Ge Wit ’t Oit Noit Nie haar eerste tegel plaatsen in de Brabanstsedag Walk of Fame. Een heuglijk moment na de coronajaren dat beloond werd met een heerlijk lentezonnetje. 

 

 

 

De overwinning van de 62ste Brabantsedag met het thema ‘Wat beweegt Brabanders’ werd voor de ogen van bijna 40 duizend bezoekers een prooi voor Ge Wit ’t Oit Noit Nie met hun meer dan toffe creatie ‘Storm van Ramptoerisme. Wat?! Dat moet ik zien!’ Hun allereerste algemene winnaarschap sinds hun eerste deelname in 1995 was daarmee een feit. En dat smaakt naar meer!

 

 

Tijdens Heeze Leeft! en onder toeziend oog van de het publiek werd op het gemeentehuisplein de tegel feestelijk onthult op deze erelocatie. Uiteraard had een grote afvaardiging van de wagenbouwersgroep daarvoor vanaf het geboortehuis van de Brabantsedag – Tapperij De Zwaan – met het nodige rumour hun Walk of Fame mogen lopen. Twee jaar later dan gepland, maar de overwinning smaakte niettemin nog altijd bijzonder goed. Van harte!

 

 

 Uiteraard danken we iedereen hartelijk voor hun medewerking! 


Niets uit deze website mag worden overgenomen en/of gecopieerd tenzij met toestemming van de eigenaar.